Orman Fakültesi Ziyaretleri

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman AKBULUT, İzmir Orman Bölge Müdürü Sayın Mehmet EROL’u makamında ziyaret etti. Dekanımıza ziyaretlerinde Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Celal GÜNGÖR ve Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cenk DURMUŞKAHYA eşlik ettiler.

Bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı bu  görüşmede  birlikte yürütülebilecek iş birlikleri konusunda görüşmeler yapıldı. Fakültemiz ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında hem akademik personelimizin hem de öğrencilerimizin katkı sağlayacağı ve faydalanabileceği ortak çalışmaların yürütülmesini temin etmek için protokol hazırlanması konusunda hem fikir olundu.

Ardından Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Necati ÇOLAK ve Araştırma Enstitüsü ekibiyle bir görüşme gerçekleştirildi. Bu görüşme kapsamında Araştırma Enstitüsünün laboratuvarları gezilerek bölgenin ihtiyaçlarına çözüm üretecek ortak araştırmaların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.