BURS MÜJDESİ !

Orman Fakültesinde okuyacak olan öğrencileri sevindirecek haber geçtiğimiz aylarda YÖK toplantısında karara bağlandı.

Ziraat, Tarım, Su ve Orman, bu alanlar, ülkemizin elindeki en büyük değerleridir. Bu programlar aslında pek çok Avrupa ülkesinde ilgi odağı olan, iyi öğrencinin tercih ettiği programlardır. Yüksek Öğretim Kurumu'nun 22 Haziran 2016 tarihli kararı kapsamında bu programları tercih edecek başarılı öğrencileri desteklemek amacıyla Ziraat, Orman ve Su Ürünleri odaklı devlet üniversitesi programlarına yerleşecek ilk üç sıradaki öğrencilere eğitim süreleri boyunca "YÖK Bursu" verilmesi kararı alındı.

Orman Fakültesini tercih edecek olan öğrencilere ödenecek burs miktarı aylık 600 TL olup 4 yıllık eğitim süresince 12 ay boyunca ödenecektir. Detaylar için tıklayınız.